Maatwerk

Heat en Home levert maatwerk

Wij leveren pelletkachels met een vermogen vanaf 6kW t/m 14 kW. Voor een eengezinswoningen met een losstaande pelletkachel is een vermogen tussen 6kW en 10kW meestal voldoende. Uw woonkamer heerlijk warm en gezellig door het vlammenspel.

Valt uw keuze op een hydro pelletkachel, dan adviseren wij een vermogen van 16kW voor eengezinswoningen tot 24kW voor de wat uitgebreidere woningen. Hydro-pelletkachels staan in uw woonhuis en worden aangesloten op het bestaande verwarmingssysteem, zodat u tegelijk met uw woonkamer uw hele huis verwarmt.

Wij plaatsen uw pelletkachel in elke gewenste ruimte, vooropgesteld dat er een rookafvoer mogelijkheid aanwezig is. Een bestaande afvoer kan in de meeste gevallen zonder meer gebruikt worden. Is dat niet het geval, dan passen wij de afvoer aan. Als er helemaal geen rookkannaal aanwezig is, bestaat er altijd de mogelijkheid om er een te maken, afhankelijk van de situatie ter plaatse.altijd de mogelijkheid om er een te maken, afhankelijk van de situatie ter plaatse.

Kiest u voor een combi-pellet-cv-ketel, dan is dit mogelijk incombinatie  met een warmtepompboiler of solarboilersysteem.  Wij plaatsen die al naar gelang de mogelijkheden in en rondom uw woning. Wij leggen alle noodzakelijke leidingen en passen het bestaande warmwatersysteem aan. Let wel: enige ruimte voor de opslag van pellets is noodzakelijk.

Neem gerust contact met ons op en we komen vrijblijvend kijken wat de mogelijiheden zijn. We voorzien u van een uitgebreide offerte, zonder verrassingen achteraf.

Informatie formulier